Webdesigner

Vanuit mijn ICT-achtergrond, ik heb na de mavo via een toelatingstest HBO-Netwerkbeheer gedaan, heb ik door de jaren heen heel wat websites gemaakt. Mijn specialisatie op dat vlak ligt meer in het technische gedeelte van de websites dan de esthetische kant.

De meeste websites heb ik gemaakt vanuit B2B, wat staat voor Back 2 Basic. B2B had als uitgangspunt websites zo simpel en overzichtelijk te houden. Dit principe hanteer ik heden ten dage nog steeds. Uiteraard is de klant koning maar ik probeer er altijd op te wijzen dat bezoekers doorgaans niet voor de extra’s naar een website komen maar voor de boodschap of info die daar te halen is. En dat moet je gewoon zo simpel en eenvoudig mogelijk beschikbaar stellen. Gelikte websites zijn voor het oog ook wel mooi maar in de praktijk niet bepaald praktisch. Een goed voorbeeld daarvan is Facebook versus Hyves. Een van de redenen waarom Hyves het niet heeft gered is dat de ‘extra’s’ de informatie ging overheersen. Hoewel Facebook ook subtiel de gebruikers lastig valt met reclames e.d. blijft het relatief eenvoudige uiterlijk en functioneren van Facebook de boventoon voeren.

Tegenwoordig ben ik minder bedreven met het maken van websites voor anderen. Een van de redenen is dat het behoorlijk wat tijd kost sites op maat te maken. Tegenwoordig bouw ik websites op WordPress en maak ik ze op verzoek volledig op maat. Voor het esthetische gedeelte heb ik wat mensen om mij heen die daar beter in zijn dan mij. Hoewel ik er niet actief opzoek naar ben kan ik al met al een volledige website bouwen inclusief logo en andere unieke grafische eigenschappen.

Dit zijn de websites die ik heb gemaakt, ontworpen en momenteel onder mijn hoede heb:

www.vielub.nl (2012)
www.king-george.nl (2013)
www.afterbridge.com (2015-2016)

Voor vragen of verzoeken volstaat een mailtje naar info@vielub.nl